14.10.2017

Conference Dinner

The conference dinner will be enjoyed Monday, October 23 at the Hotel Helka Kitchen & Bar (Pohjoinen Rautatiekatu 23). The menu for the night includes local delicacies from fresh ingredients. Registration and payment (45€) for the conference dinner takes place in our registration system (https://www.jyu.fi/en/congress/icsi2017/registration).

[Please note, that small changes may still occur. All special diets and food allergies (if disclosed in the registration form) will be taken into account.]

Buffet menu 

Seasonal green salads with herb oil
Potato salad with caper vinaigrette
Mushroom salad
Herb-marinated vegetables
Rawpickled salmon with sauce à la chef
Roast beef with rosemary-lingonberry sauce
Helka's freshly baked bread and butter

Chargrilled arctic char with lingonberry-butter sauce
Roasted  onion, lingonberries and barley

Apple pie with custard
Coffee / tea

Drinks: Sparkling wine toast, wine, and water will be served during the dinner.

Buffet menu (suomeksi)

Kauden rapeita salaatteja ja yrttiöljyä
Varhaisperunasalaatti ja kaprisvinaigretteä
Metsäsienisalaattia
Yrttimarinoituja kasviksia
Graavattua lohta ja hovimestarinkastiketta
Paahtopaistia ja rosmariini-puolukkakastiketta
Korillinen tuoretta Helkassa leivottua leipää ja voita

Hiillostettua nieriää ja puolukka-voikastiketta
Paahdettua sipulia, puolukoita ja ohraa

Omenapiirakkaa vaniljakastikkeella
Kahvia / teetä

Illalliseen kuuluu alkumalja ja viinitarjoilu ruuan kanssa. 

Join us for a lovely evening with lots of Finnish delicacies and good company!