17.05.2017

Saapuminen

Ympäristöt – Kirjallisuudentutkijain Seuran vuosiseminaari & Kulttuurintutkimuksen päivät 2017 Jyväskylän yliopiston
Seminaarinmäen kampuksella, navigoitava kartta täällä.

Seminarium-rakennuksessa (S) plenaarit ja paneelikeskustelu.

Seminarium (S), Fennicum (F), Ateneum (A), Educa (D) ja Musica (M) eli työryhmien sijaintipaikat ovat kaikki lyhykäisellä etäisyydellä toisistaan.

Lounastauoilla palvelevat ravintola Libri (B-rakennus), Lozzi (P-rakennus) sekä Tilia (T-rakennus; ei opiskelijalounasta).

Vesilinna sijaitsee keskellä kaupunkia Harjun laella (Ihantolantie 5).

Jyväskylän kaupunginkirjastolla (Vapaudenkatu 39–41 / Vapaudenkadun ja Cygnaeuksen kadun kulma) kirjailijavieraan haastattelu.

Matkakeskukselta (Hannikaisenkatu 20) kampusalueelle pääsee kätevimmin ylittämällä Hannikaisenkadun, nousemalla kaksi korttelia ylös Väinönkatua ja kääntymällä vasemmalle Kauppakadun saavutettuaan. Seminaarinmäen kampus sijaitsee Kauppakadun yläpäässä 10–15 minuutin kävelymatkan päässä Matkakeskukselta. Kauppakatu on liki koko pituudeltaan kävely- ja pihakatua.

Hotelli Alexandra sijaitsee lähes Matkakeskusta vastapäätä Hannikaisenkadulla, Hotelli Cumulus Väinönkadulla ja Hotelli Verso Kauppakadulla. Kaikki tapahtuman kiintiöhotellit sijoittuvat Matkakeskuksen ja kampusalueen välisen matkan varrelle. Navigoitava kartta täällä.

copy4_of_Kampuksetjaselitykset20161.jpg