University of Jyväskylä

2.12. eEducation marketplace in Musica Building from 10 a.m. to 2 p.m.

Start date: Dec 02, 2014 10:00 AM

End date: Dec 02, 2014 02:00 PM

Location: Seminaarinmäki, Musica building

Presentations and workshops starting every thirty minutes (the event is in Finnish).

Tervetuloa eEducation-markkinoille!

eEducation-hanke luo monimuotoisia, interaktiivisia ja oppijalähtöisiä, tieto- ja viestintätekniikkaa hyödyntäviä opetuksen ja oppimisen ympäristöjä. Tärkeitä periaatteita ovat yhdessä oppiminen, hyvien käytänteiden välittäminen ja erityisesti tutkimukseen perustuva kehittäminen.

Syksyn viimeinen tapahtuma on toiminnallinen tapahtuma ja se on suunnattu erityisesti yliopiston henkilökunnalle, joskin on avoin myös yhteisön ulkopuolelta tuleville. Tilaisuuden aikana tuodaan esille mitä on tehty, opitaan lisää, haetaan myös uusia avauksia ja verkostoidutaan. Tapahtuma toimii eri formaateilla; haastatteluja, keskustelua, lavashowta ja projektiesitteitä esittelypisteissä.

Markkinoiden paikkana on Musica-rakennuksen 1. kerros, jossa pääset kiertämällä tutustumaan jokaisen osahankkeen esittelypisteisiin.

Ohjelma koostuu puoli-/tasatunnittaisista esityksistä jatkuen toiminallisten pisteiden rinnalla Vararehtori Helena-Rasku Puttonen avaa tilaisuuden. Tutkija Päivikki Jääskelä avaa eEducation-tutkimuksen tuloksista. Jari Laru Oulun yliopistosta kokoaa päivän kokemuksia yms.

Tarkempi ohjelma tulossa lähipäivinä.

Tarjolla pientä purtavaa.

Katso myös tallenteet syksyn aiemmista eEducation tapahtumista moniviestimestä:

The eEducation website:

http://r.jyu.fi/xlTJ

More information

Mikko Vesisenaho
mikko.vesisenaho@jyu.fi
Filed under: