03.01.2018

Research based companies from University of Jyväskylä

Firstbeat Oy 

Firstbeatin algoritmit analysoivat mitattua fysiologista tietoa ja tuottavat helposti ymmärrettävän yhteenvedon päivittäisestä liikunnan ja stressin aiheuttamasta kuormittumisesta sekä palautumisesta päivän ja yöunen aikana. Analyysit tuovat esiin, mikä elintavoissasi on hyvää ja missä olisi parannettavaa. Yksinkertaisesti – mitä sinun pitää tehdä, että voisit paremmin. 

EduCluster Oy

EduCluster Oy on asiantuntijaorganisaatio, joka luo oppimisen ja kehittymisen polkuja asiakkaan kanssa ympäri maailmaa. Räätälöidyt ratkaisut on suunniteltu ja toteutettu yhteistyökumppaneidemme ja suomalaisten asiantuntijoiden voimin. ECF on osa Jyväskylän yliopiston konsortiota. Yhtiön omistajat ovat Jyväskylän yliopistoJyväskylän Ammattikorkeakoulu  ja Jyväskylän koulutuskuntayhtymä.

Nordic Business Forum Oy 

NBF on liike-elämän seminaareihin erikoistunut konferenssijärjestäjä. Yritys organisoi ja isännöi joitakin Pohjois-Euroopan merkittävimpiä business-seminaareja, jotka tukevat erityisesti yrittäjähenkisyyttä.

Recenart Oy 

Recenart yhdistää taidehistorian, kemian, fysiikan ja tietotekniikan huippuosaamista sekä teknologiaa taideteostutkimukseen. Yritys palvelee mm. taidekauppaa, museoita, vakuutusyhtiöitä ja suuria taidekokoelmia hallinnoivia suuryrityksiä sekä taiteen ostajia turvaten teoksen aitouden.