22.05.2018
Opiskelu-uutiset

Hae Jyväskylän yliopiston Student Life –kehittämisryhmän apurahaa maisteritutkielmaasi 31.5. mennessä

Jyväskylän yliopiston Student Life –kehittämisryhmä julistaa haettavaksi kolme 1500 euron apurahaa maisteritutkielmiin. Apurahat on tarkoitettu opiskelijoille, jotka tekevät opinnäytetyönsä Jyväskylän yliopiston opiskelijoihin tai yliopistossa opiskeluun liittyvistä aiheista.

Apurahat myönnetään sellaisten maisteritutkielmien tekemiseen, joiden aihe liittyy joko meneillään oleviin Student Life –kehittämisalueisiin tai muihin opiskelun tukeen liittyviin aiheisiin. Erityisesti on huomattava, että Student Life –toiminta ei varsinaisesti kohdistu opetuksen sisällölliseen tai pedagogiseen kehittämiseen. Lisätietoa kehittämistyöstä löydät kotisivuiltamme.

Kenelle?

• Student Life -graduapuraha on suunnattu erityisesti maisteritutkielmaansa suunnitteleville tai sitä aloittaville. Työsi tutkimusasettelu (tutkimusongelma ja menetelmät) tulee olla selvillä. Sinulla tulee olla myös nimetty ohjaaja.
  • Mikäli tutkimuksen aihe sopii läheisesti Student Life -kehittämisen tavoitteisiin, tuemme myös sellaisia jo pidemmälle edenneitä maisteritutkielmia, joissa aineisto on kerätty, mutta sen analysointia ei ole vielä tehty.
  • Lisätoiveena (tosin ei poissulkevana) on, että tutkielmissa hyödynnettäisiin olemassa olevia Student Life -kehitystyössä kerättyjä aineistoja.

Hae verkkolomakkeella viimeistään 31.5.2018 kello 24.00

Katso täältä lisätietoa hakemisesta, aineistoista ja ohjeita.

Verkkolomakkeen löydät osoitteesta studentlifegraduapurahat-k2018

• Student life –ohjausryhmän puheenjohtaja, vararehtori Marja-Leena Laakso, marja-leena.laakso@jyu.fi, p. 040 805 4024
  • Varapuheenjohtaja, strategiajohtaja Kari Pitkänen, kari.j.pitkanen@jyu.fi, p. 050 364 1010
  • Student Life –suunnittelija Tapio Anttonen, tapio.anttonen@jyu.fi, p. 0400 248 078