22.05.2018
Opiskelu-uutiset

Jyväskylän yliopisto etsii opiskelijalähettiläitä ensi lukuvuodeksi – hae nyt!

Jyväskylän yliopiston viestintäpalvelut palkkaa 14 opiskelijalähettilästä lukuvuodelle 2018-2019.

Haluatko työskennellä opintojesi ohessa ja tehdä Jyväskylän yliopistoa tunnetuksi? Yliopiston viestintäpalvelut etsii opiskelijalähettiläitä lukuvuodeksi 2018-2019 tukemaan opiskelijarekrytoinnin markkinointia. Opiskelijalähettilästoiminnan tavoitteena on lisätä Jyväskylän yliopiston tunnettuutta ja auttaa opiskelusta kiinnostuneita valitsemaan sopiva opiskeluala Jyväskylän yliopiston koulutustarjonnasta.  Opiskelijalähettiläät kertovat Jyväskylän yliopistosta ja omasta oppiaineestaan oppilaitosvierailuilla, erilaisissa tapahtumissa ja sosiaalisessa mediassa.

Etsimme opiskelijalähettiläitä (14 kpl) ajalle 1.9.2018–31.8.2019 edustamaan kaikkia Jyväskylän yliopiston opiskelualoja. Myös aiemmin opiskelijalähettilään tehtävissä toimineet voivat hakea tehtävään.

Lähettilääksi valittavilta edellytetään:

• ainakin vuoden opintoja Jyväskylän yliopistossa, opiskeluaikaa oltava vähintään vuosi jäljellä
  • Jyväskylän yliopiston ja kaupungin tuntemusta
  • sosiaalisen median kanavien hallintaa ja käyttötaitoa
  • reipasta asennetta ja hyvää esiintymistaitoa

Lähettilästehtävästä maksetaan palkkaa 10,40 €/h ja esittelyistä syntyvät matkakulut korvataan. Työskentelyjakson aikana korvattavien työtuntien määrä on enintään 100. Tehtävä on osa-aikainen ja sopii opintojen ohessa hoidettavaksi. Tehtävään valituille järjestetään perehdytys ja tarvittavaa koulutusta.

Jos haluat mukaan mukavaan tiimiimme, hae tehtävään 31.5.2018 mennessä hakulomakkeella: https://opiskelu.jyu.fi/fi/hae/opiskelijalahettilaat/hakulomake

Osa hakijoista kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Mikäli hakijoita on runsaasti, haastattelun lisäksi valinnassa otetaan huomioon aiempi vastaava työkokemus, opintomenestys ja tiedekunnasta pyydetty suositus.

Lisätietoja: markkinointivastaava Jenni Hyvärinen: jenni.m.hyvarinen@jyu.fi ja opiskelijalähettiläiden verkkosivut: www.jyu.fi/lahettilas.