Infotilaisuudet
Muut tapahtumat

Pio­loo­ki­sen luon­toil­las­sa rat­ko­taan jäl­leen ylei­sö­ky­sy­myk­siä 3.7.2018 klo 18.00

Aika:

3.7.2018 15:00 — 20:00


Sijainti: Muu, Konneveden tutkimusasema (Sirkkamäentie 220, 44300 Konnevesi)
Konneveden tutkimusaseman perinteikkäässä Piolookisen luontoillassa ratkotaan jälleen yleisön luontohavaintoja ja -kysymyksiä.

Piolookisen luontoilta järjestetään 3.7.2018 klo 18:00 alkaen Konneveden tutkimusasemalla. Illan asiantuntijoina toimivat Jyväskylän yliopiston tutkijat: Minna-Maarit Kytöviita (kasvit), Jari Haimi (selkärangattomat eläimet ja maaperä), Harri Högmander (linnut), Timo Marjomäki (kalat) ja Marko Haapakoski (nisäkkäät). Illan juontaa tutkimusaseman johtaja, professori, Hannu Ylönen.  Luontoillassa julkistetaan myös Konneveden tutkimusaseman ja 4H –yhdistyksen Suuren linnunpönttökisan voittajat. Pönttökilpailun taidonnäytteet ovat kaikkien ihailtavina koko luontoillan ajan.

Kysy luonnosta!

Luontoillan tarkoituksena on vastata hyvin monipuolisiin ja erilaisiin kysymyksiin. Jotta illasta tulisi mahdollisimman antoisa, toivovat luontoillan asiantuntijat luontoaiheisia kysymyksiä ennakkoon. Kysymykset ovat myös tärkeä apuvoima tutkijoille, sillä tavallisilta tuntuvat havainnot saattavat olla erityisen arvokkaita tutkijoille ja kertoa heille luonnon nykytilasta. Voit lähettää luontoaiheisen kysymyksen tai luontohavainnon sähköpostitse osoitteeseen luontoilta@jyu.fi

Tilaisuus on avoin ja maksuton sekä suomenkielinen. Paikalle voi tulla, vaikka vain osaksi iltaa nauttimaan Konneveden upeasta luonnosta. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat luonnollisesti tervetulleita Piolookisen luontoiltaan kyselemään ja kuuntelemaan keskisuomalaisesta luonnosta ja Konneveden tutkimusasemalla tehtävästä tutkimuksesta!

Ohjelma:

  • Klo 15:00 Suuren linnunpönttökisan pönttönäyttely
  • Klo 15:00 alkaen myynnissä kahvia, lettuja, makkaraa yms.
  • Klo 16:00 Lastenkonsertti, TV:stä tutut ”Maltti ja Valtti
  • Klo 18:00 Luontoilta

Lisätietoa: