Yleisöluennot

Ympäristödialogien kisakatsomo Jyväskylässä 16.5.2018

Aika:

16.5.2018 16:30 — 18:30


Sijainti: Mattilanniemi, Hotelli Alban Clubi –kabinetti
Ensimmäinen avoin JYU.Wisdom tilaisuus on Ympäristödialogeja –kisakatsomo, joka järjestetään keskiviikkona 16.5. klo 16:30-18:30 Hotelli Alban Clubi –kabinetissa.

Ensimmäinen avoin JYU.Wisdom tilaisuus on Ympäristödialogeja –kisakatsomo, joka on myös Suomen kisakatsomoiden ensi-ilta. Ympäristödialogeja on Ympäristötiedon foorumin, Koneen säätiön sekä Maj ja Tor Nesslingin säätiön järjestämä keskustelutilaisuuksien sarja, jossa etsitään ratkaisuja ajankohtaisiin ympäristöongelmiin dialogin avulla. JYU.Wisdom puolestaan on pian julkisesti avattava ylitiedekuntainen resurssiviisausyhteisö, jossa keskitytään muun muassa resurssiviisauden, kiertotalouden ja kestävän kehityksen tutkimukseen ja yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen.

Ympäristödialogeja-tilaisuus ja kisakatsomo ”Hintalappu luonnolle” järjestetään keskiviikkona 16.5. klo 16:30-18:30 Hotelli Alban Clubi –kabinetissa. Keskustelemassa voimistuvien sääilmiöiden, merenpinnan nousun, monimuotoisuuden köyhtymisen ja elinympäristöjen pirstoutumisen taloudellisista vaikutuksista ovat taloustieteen professori Sixten Korkman, valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen ylijohtaja Anni Huhtala sekä luonnon monimuotoisuuteen liittyviin kysymyksiin keskittynyt Marina von Weissenberg Ympäristöministeriöstä. Keskustelua fasilitoi toimittaja Peter Buchert Hufvudstadsbladetista.

Tule mukaan kuuntelemaan ja keskustelemaan. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Hotelli Albasta on mahdollista tilata tapahtuman yhteyteen ruokaa ja juomaa.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle!

Lisätietoja:

Lisätietoja

Professori Janne Kotiaho

janne.kotiaho@jyu.fi

050 594 6881