12.06.2018

Aika:

26.6.2018 — 30.6.2018

Sijainti: Muu, Ruusupuisto

Kansainvälisen European Science Education Research Association (ESERA)-järjestön 15. kesäkoulu luonnontieteen opetuksen ja oppimisen alan jatko-opiskelijoille tuo n. 50 jatko-opiskelijaa ja n. 20 kokenutta tutkijaa Jyväskylään. Opettajankoulutuslaitoksen luonnontieteiden pedagogiikan tutkijat järjestävät tämän tapahtuman ensimmäistä kertaa Suomessa. Jyväskylän yliopiston aineenopettajaopiskelijoilla on myös mahdollisuus osallistua kesäkoulun luennoille. Kesäkoulun aikana jatko-opiskelijat esittelevät omia tutkimuksiaan toisilleen ja saavat palautetta sekä vertaisiltaan että kokeneemmilta tutkijoilta. Viikko on intensiivinen, mutta erittäin antoisa.

Pasi Nieminen

Tutkijatohtori