07.06.2018
Yliopiston uutiset

FT Hanna Vehmas jatkaa Euroopan liikuntasosiologijärjestö EASS:n pääsihteerinä

Yliopistonlehtori, FT, VTM Hanna Vehmas on valittu toiselle kaksivuotiskaudelle Euroopan liikuntasosiologijärjestö EASS:n (European Association for Sociology of Sport) pääsihteeriksi. Valinta tehtiin järjestön kongressissa Bordeuauxissa toukokuun 25. päivänä.

European Association for Sociology of Sport (EASS) on vuonna 2001 perustettu liikunnan tiedeverkosto, joka kokoaa liikuntasosiologian ja liikunnan yhteiskuntatutkijoita eri puolilta maailmaa. Verkosto julkaisee Routledgen kustantamaa European Journal for Sport and Society -lehteä sekä järjestää vuosittain kongressin Euroopassa. Kongressit keräävät noin 150–200 osallistujaa. Vuonna 2006 EASS:n kongressi järjestettiin Jyväskylässä. Seuraava kongressi järjestetään Norjan Boessa kesäkuussa 2019.