01.06.2018
Muut tapahtumat

Ideoita luonnontieteiden ja matematiikan opettamiseen – Aineenopettajien täydennyskoulutus 2.-3.8.2018

Aika:

2.8.2018 — 3.8.2018

Sijainti: Muu, Normaalikoulun yläkoulu ja lukio
Täy­den­nys­kou­lu­tus­ta ai­neen­opet­ta­jil­le am­ma­til­li­seen ke­hit­ty­mi­seen, pä­te­vöi­ty­mi­seen sekä ver­kos­toi­tu­mi­seen, 2.–3.8.2018 Jyväskylässä.

Jyväskylän yliopiston matemaattis-luonnontieteellinen tiedekunta yhdessä Keski-Suomen LUMA-keskuksen kanssa järjestävät aineenopettajille käytännönläheisen täydennyskoulutuksen 2.–3.8.2018 Jyväskylässä, Ylistönrinteellä.

Täydennyskoulutus tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen, pätevöitymiseen sekä verkostoitumiseen niin tutkijoiden kuin muiden opettajien kanssa. Ohjelmassa on mm. Abitti -ympäristö, kemikaalivarastovastaavan koulutus, evoluutiotyöpaja sekä ainelaitosten tarjoamia luentoja ja interaktiivisia workshoppeja.

Täydennyskoulutus on opettajille maksuton ml. materiaalit ja kahvit. Lounas päivän aikana on omakustanteinen. Koulutuksen päätteeksi osallistujille jaetaan osallistumistodistukset.

Koulutukseen haetaan sähköisesti osoitteessa https://www.jyu.fi/science/fi/luma/opettajille/ilmoittautuminen-lu-ma 30.6. mennessä. Lämpimästi tervetuloa oppimaan uusia innostavia työtapoja ja saamaan apua luonnontieteiden ja matematiikan motivoimiseen!

Anniina Koliseva

Yliopistonopettaja