01.06.2018

Aika:

18.6.2018 — 20.6.2018

Sijainti: Muu, Konneveden tutkimusasema
Jyväskylän yliopiston kemian laitos järjestää 7.-9. luokan käyneille nuorille tarkoitetun tiedeleirin Jyväskylän yliopiston Konneveden tutkimusasemalla 18.-20.6.2018.

Tiedeleirin teemoina ovat järvi- ja metsäympäristön tutkiminen sekä CSI-rikospaikkatutkimus. Leirillä tehdään biologian, kemian ja fysiikan tutkimuksia, ihmetellään ympäristöä ja ratkotaan luonnontieteellisiä pulmia tutkimusasemalla ja sen lähimaastossa. Tänä vuonna mukana myös matematiikkaa! Tavoitteena on antaa osallistujille laaja-alainen tieteellisen ihmettelyn kokemus ja innostaa luonnontieteellisten tutkimusten tekemiseen. Tärkeimmät leirillä tarvittavat asiat ovat avoin tutkijan mieli ja innostus! Leiri sisältää myös uimista, saunomista, pelejä, tietokilpailuja sekä legendaariset leiriolympialaiset.

Leirille on tänä vuonna ilmoittautunut 23 nuorta ympäri Suomen.

Anniina Koliseva

anniina.koliseva@jyu.fi