16.08.2018
Muut tapahtumat
Opiskelijatapahtumat

Pe­da­go­gi­nen per­jan­tai: Tukea tiedonhankinnan ja aineistonhallinnan taitoihin

Aika:

2.11.2018 13:00 — 14:30

Sijainti: Seminaarinmaki, Seminaarinmäki S110
PEPE on yliopistolaisten yhteisen keskustelun ja pedagogisen tuulettamisen pönötysvapaa foorumi kerran kuussa. 2.11. keskustellaan tiedonhankinnasta ja aineistonhallinnasta Avoimen tiedon keskuksen johdolla.

Ohjataan yhdessä opinnäyte- ja tutkimusprosesseja: tukea tiedonhankinnan ja aineistonhallinnan taitoihin

Opiskelijan tutkimustaitojen oppimista ohjaa opintojen aikana joukko toimijoita yliopiston eri yksiköissä. Oppimis- ja työprosessien kokonaisuus on siksikin usein vaikea hahmottaa. Mistä opinnäytteen tekijä ja ohjaaja saavat tukea tutkimusaineistojen hallinnassa uuden tietosuojalain myötä? Kuinka avoin tiede näkyy julkaisemisessa ja tiedonhankinnassa?

Avoimen tiedon keskus on mallintanut tutkimustaitojen ohjausvastuiden kokonaisuutta ja sanoittanut prosessin osa-alueita. Tule keskustelemaan ja ideoimaan, kuinka voimme toimia kehittävinä kumppaneina opiskelijoiden ohjauksessa. Opettajat, opiskelijat ja kaikki opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet – lämpimästi tervetuloa!

Tulevat PEPEt:

• 14.12. Hengähdyshetki – omasta hyvinvoinnista huolehtiminen; OHO!-hanke

Kerran kuussa perjantaisin klo 13-14.30 kokoonnutaan kahvikupin ääreen Tissarin taidekokoelma-saliin (Seminaarinmäki S110) keskustelemaan yksiköiden tärkeänä pitämistä opetuksen kehittämisen kysymyksistä. PEPEjen vetovastuu on  yksiköillä ja JYY:llä. Opettajat, opiskelijat ja kaikki opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet – lämpimästi tervetuloa!

Opetuksen kehittämispäällikkö Ulla Klemola ulla.klemola@jyu.fi p. 040 8053340.