16.08.2018

Aika:

5.10.2018 13:00 — 14:30

Sijainti: Seminaarinmaki, Seminaarinmäki S110
PEPE on yliopistolaisten yhteisen keskustelun ja pedagogisen tuulettamisen pönötysvapaa foorumi kerran kuussa.

Perjantaisin klo 13-14.30 kokoonnutaan kahvikupin ääreen Tissarin taidekokoelma-saliin (Seminaarinmäki S110) opetuksen kehittämisen kysymyksistä. PEPEjen vetovastuu jaetaan yksiköiden ja JYYn kesken.

Pepen vastuuvetäjänä 5.10. on Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta ja aiheena on opiskelijan osaamisen tunteen tukeminen ja rakentuminen opintojen eri vaiheissa.

Kuvittele tilanne, että olet uudessa työpaikassa ja ensimmäinen palaute työstäsi, jonka eteen olet ahertanut viimeisen puolentoista kuukauden aikana on yksi numero: ”3”. Mitä tämä kertoo osaamisestasi työssä? Kertooko se sinulle, että olet osannut yhden tietyn osa-alueen työssäsi erinomaisesti, mutta loput osa-alueet ovat välttäviä? Vai kertooko se sinulle, että olet ihan ok kaikilla osa-alueilla?

Opiskelijoiden luottamus oman osaamisen kehittymiseen vaatii monipuolista tukea. Miten opiskelijan tarvitsema tuki muuttuu opintojen aikana? Tule kertomaan näkemyksesi!

Seuraavat PEPEt:

• 2.11. Ohjataan yhdessä opinnäyte- ja tutkimusprosesseja – tukea tiedonhankinnan ja aineistonhallinnan taitoihin; Avoimen tiedon keskus
  • 14.12. Hengähdyshetki – omasta hyvinvoinnista huolehtiminen; OHO!-hanke

Opettajat, opiskelijat ja kaikki opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet – lämpimästi tervetuloa!

Opetuksen kehittämispäällikkö Ulla Klemola ulla.klemola@jyu.fi p. 040 8053340.