30.08.2018

Aika:

26.9.2018 16:00 — 20:00

Sijainti: Muu, Ladun maja, Ronsuntaipaleentie 279
Opiskelijoiden liikuntatapahtuma, jonne poljetaan pyörillä yliopiston ja Jamkin kampuksilta. Ladun majalla on tarjolla ulko- ja luontoliikuntaa, saunomista ja uintia. Tapahtuma toteutetaan yhteistyössä JAMKOn, JYYn ja Jyväskylän Ladun kanssa.

Ladun majan liikuntatapahtuma kokoaa yhteen eri oppilaitoksen opiskelijat. Ladun majalle pyöräillään ja siellä on mahdollisuus osallistua luomujumppaan, luontoretkeen, palloiluun ja uintiin sekä istuskella nuotion äärellä. Opintoihin liittyvää liikuntakurssia suorittavat saavat tästä tapahtumasta kaksi suoritusmerkintää.

Tapahtuman tavoitteena on tutustuttaa opiskelijoita toisiinsa ja Jyväskylän lähiluontoon - vain kuuden kilometrin päässä yliopistolta olemme kuin eräretkellä. Illan pimetessä majalta poljetaan alkuun valaisematonta tietä, joten pyörän ajovalot ovat tarpeen.

Anneli Mörä-Leino

Liikuntapäällikkö