29.08.2018
Yliopiston uutiset
Opiskelu-uutiset

Osallistu kyselyyn ja kehitä opiskelijan työllistymistä ja työelämätaitoja

Vastaa kyselyyn ja kerro meille mielipiteesi!

Hei sinä opiskelija, tutkija, Jyväskylän yliopiston henkilökunnan jäsen, alumni, yrittäjä tai työnantaja, minkälainen yritysyhteistyö kehittää parhaiten opiskelijoiden työelämävalmiuksia ja edesauttaa työllistymistä?

Me Jyväskylän yliopiston työelämäpalveluissa olemme kiinnostuneita kuulemaan minkälaisia ovat yhteistyön muodot, jotka juuri sinun mielestäsi ovat parhaiten opiskelijoiden työllistymistä ja työelämätaitoja kehittäviä. Onko se työharjoittelu, työssä oppiminen, projektiopinnot, yrittäjyysopinnot tai jotain ihan muuta - olemme kiinnostuneita niin konkreettisista esimerkeistä kuin esimerkkitarinoistakin.

Vastaa kysymykseen linkin takana ja kerro meille mielipiteesi!

Lomake ei kerää sinusta muita tietoja kuin mielipiteesi ja statuksesi (opiskelija, opettaja, tutkija, alumni jne.) ja kyselyyn vastaaminen on täysin vapaaehtoista.

Keräämme vastauksia 16.9.2018 saakka!

Kysely - siirry kyselyyn

Lisätietoja kyselystä: