09.08.2018
Konsertit

Rock af­ter re­search – Ter­ve­tu­loa rok­kaa­maan!

Aika:

16.8.2018 — 17.8.2018

Sijainti: Seminaarinmaki, Ilokivi - OnStage, Keskussairaalantie 2
Nyt on aika yskiä tutkimuksen aikana kerääntyneet pölyt keuhkoista ja lähteä Rockaamaan!!

Jyväskylän kansainvälisen kesäkoulun päättäjäisten yhteydessä torstaina 16.8.2018 klo 20:00 alkaen järjestetään Ilokivessä kaikille avoin ”Rock after Research” -tapahtuma, jossa kaksi yliopistoon jollakin tavalla kytkeytyvää bändiä räjäyttää tunnelman kattoon! Illan aloittaa jo vuosikymmeniä keikkaillut Whipping Post, joka virittää kuulijat tunnelmaan soittamalla vahvasti 70-luvun Hard-Rockiin nojaavaa originaalia musiikkiaan höystettynä suurimmilla aikakauden Rock-klassikoilla. Illan päättää Salonkileijonat soittamalla sopivasti tanssittavalla tyylillään suurimpia hittejä kaikilta aikakausilta.

Paikalle voi tulla silloin kun itselleen sopii tai vaikka vain osaksi iltaa katsomaan, kuuntelemaan ja nauttimaan musiikista ja tunnelmasta! Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lisätietoa: