21.08.2018

Aika:

25.10.2018 9:00 — 23:00

Sijainti: Muu, Jyväskylän Paviljonki, Lutakonaukio 12, 40100 Jyväskylä
Jyväskylän suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu asiatapahtuma Spotlight järjestetään Paviljongissa ja sen läheisyydessä torstaina 25.10.

Kaupungin vaikuttavimmassa tapahtumassa syvennytään neljään teemaan: itsetuntemukseen, oppimiseen ja ajatteluun, vuorovaikutusosaamiseen sekä tulevaisuuden maailmaan. Tapahtumassa ei maalata pilvilinnoja, vaan käsitellään jokaisen arkea koskettavia teemoja käytännönläheisesti opiskelijan näkökulmasta.

Mitä haluat elämältäsi? Mitkä asiat edistävät hyvinvointiasi? Ennen kaikkea, miten päivittäiset valintasi tukevat näiden kysymysten vastauksia?

Osallistumalla Spotlightiin saat uusia ajatuksia, jotka auttavat sinua lisäämään hyvinvointiasi ja tarkentamaan tulevaisuuden suunnitelmiasi. Lisäksi tapahtuma on itsessään elämys, joka tuo energiaa syksyn keskelle.

Koko päivän kestävä ohjelma alkaa aamulla Paviljongin vieressä, Piippukadulla työpajoilla ja puhujaesityksillä, joiden jälkeen tapahtuma huipentuu Paviljongin auditorioon neljän puhujan seminaariin. Puhujat ja tarkka ohjelma julkaistaan lähiviikkoina Facebook-eventissä –klikkaamalla eventin Osallistu-nappia pysyt kärryillä julkistuksista!

Löydät Facebook-eventin täältä.

Tapahtuma on suomenkielinen.

ALUSTAVA OHJELMA:

9:00- 10:30 Piippukatu 3
Mikko Kalliola: ”Maailma muuttuu, olemme uuden kynnyksellä, nyt on perkele viime hetki herätä kuolleista.”
Olli Vainio: “Vuorovaikutusosaaminen on tärkeintä yksilön osaamista.”
Jussi Venäläinen: “Miten saada aikaan asioita tinkimättä vapaa-ajasta?”

12:00-17:00 Paviljonki, Wilhelm-auditorio
Julkaisemme pääpuhujat ja tarkan ohjelman lähiviikkoina

19:00-23:00 Pienimuotoista illanviettoa
Sisältö ja paikka tarkentuvat myöhemmin.

ILMOITTAUTUMINEN:

Spotlight on kaikille avoin ja ilmainen tapahtuma. Tilat ovat kuitenkin rajalliset, joten tapahtumaan osallistuminen edellyttää virallista ilmoittautumista. Aamupäivän ohjelmaan mahtuu mukaan 150 ja illanviettoon 100 nopeinta ilmoittautujaa. Paviljongissa sen sijaan on tilaa huimalle 1200 osallistujalle!

Ilmoittautuminen on jo nyt auki ja jatkuu aina 8.10. asti tai niin kauan kuin paikkoja riittää. Varaa oma paikkasi täältä.

KASVU OPEN:

Paviljongissa järjestetään saman viikon keskiviikkona ja torstaina Kasvu Open Karnevaali, johon voit halutessasi ilmoittautua Spotlight-ilmoittautumisen yhteydessä. Karnevaali on erinomainen tilaisuus tutustua aloittaviin ja pitkään toimineisiin yrityksiin, kartuttaa verkostoja ja nähdä ohjelmaa, jollaista ei muualla ole. Ohjelmassa on mm. rohkeiden yrittäjien hissipuheiden roastausta, live-sparrausta, jossa liike-elämän konkarit sparraavat ja haastavat top 10 Kasvu Open-finalisteja, sekä luento aiheesta “kun kaikki ei menekään suunnitelmien mukaan”.

Luvassa on siis kahden eri tapahtuman voimin painavaa asiaa. Haasta itsesi ja kaverisi Spotligtissa!

Mikäli, et vakuuttunut edellisestä, voit lukea lisää Spotlightin hyödyistä täältä.
Jos kiinnostuit, mutta kaipaat lisätietoa tapahtumasta, voit lukea teemoista täältä.
Voit syventää puolestaan ajatuksiasi Spotlightista blogitekstien avulla täältä.

Voit ottaa Spotlightin seurantaan sosiaalisessa mediassa:
Facebook: Spotlight Jyväskylä
Instagram: spotlightjkl
LinkedIn: Spotlight Jyväskylä

Spotlightia ovat mahdollistamassa: Student Life, JSBE, MLTK, KPTK, HYTK, JAMK, Academy ja Voimisto.

Spotlight on Jyväskylä Entrepreneurship Societyn suurin yksittäinen ja itsenäinen tapahtuma.

Sakari Siilin

Projektipäällikkö

Jyväskylä Entrepreneurship Society ry (JES)

sakari.siilin@jkles.fi