28.08.2018

Vuorovaikutusta tutkimassa -teemapäivä 30.8.2018 Ruusupuistossa

Aika:

30.8.2018 12:15 — 15:45

Sijainti: Seminaarinmaki, RUU D 101 (Juho)
Teemapäivä on tarkoitettu kaikille vuorovaikutuksesta ja sen tutkimisesta kiinnostuneille opiskelijoille, opettajille ja tutkijoille.

Tilaisuudessa apulaisprofessori Sara Routarinne (TY) luennoi aiheesta: Opettajan kosketus valmistavassa luokassa. Tämän jälkeen työskentelyä jatketaan aineistotyöpajassa, jossa vuorovaikutusaineistojen kanssa toimivat tutkijat ja opiskelijat esittelevät omia aineistojaan tai tutkimustuloksiaan.

Ohjelma:

Torstai 30.8. 2018

12:15-13:45 RUU D 101 (Juho): Sara Routarinne: Opettajan kosketus valmistavassa luokassa.

14:00-15:45 RUU D 101 (Juho): Vuorovaikutusaineistojen työpaja

Sara Routarinne toimii apulaisprofessorina opettajankoulutuslaitoksella Turun yliopistossa. Hänen pitkäaikainen kiinnostuksenkohteensa on ollut oppimistilanteiden vuorovaikutus. Hänen viimeisimmät kirjoituksensa käsittelevät mm. vuorovaikutusta valmistavassa luokassa, kosketuksen roolia luokkahuonevuorovaikutuksessa sekä multimodaalista vuorovaikutusta lukemisen ja kirjoittamisen tehtävissä.

Tilaisuuden järjestää Suomen Kasvatustieteellisen seuran Vuorovaikutustutkimuksen SIG-ryhmä.

Yhteyshenkilönä Kreeta Niemi, kreeta.niemi@jyu.fi