06.09.2018
Yliopiston uutiset

Asiaa digikeskittymistä muumeihin - Uusi JYUnity-lehti on ilmestynyt!

Tiesitkö, että Pohjois-Euroopan suurin digikeskittymä on juuri muotoutumassa Suomeen? Uusi JYUnity-lehti kertoo myös mm. kiertotalouden mahdollisuuksista, muumien filosofiasta sekä sisältömarkkinoinnista.

JYUnity-verkkolehti jatkaa Tiedonjyvä-lehden perinnettä Jyväskylän yliopiston sidosryhmälehtenä. Lehti nostaa esille yliopiston tutkimuksen, tieteentekijät, uudet näkökulmat ja ajankohtaiset uutiset.

-  Halusimme kehittää modernin tavan kertoa jatkuvasti niin tieteestä kuin ihmisistä tieteen palveluksessa, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Erkkilä sanoo.

- Julkaisemme uusia juttuja viikoittain, myös englanniksi. Otamme mielellään palautetta ja juttuvinkkejä vastaan.

Lehden nimi heijastelee Jyväskylän yliopiston brändiä: JYUnity on ihmisläheinen, jatkuvassa liikkeessä oleva yhteisö.

JYUnity-lehti on luettavissa maksutta osoitteessa: www.jyunity.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Taina Erkkilä, puh. 040 805 5166, taina.h.erkkila@jyu.fi
Viestintäpäällikkö Liisa Harjula, puh. 040 805 4403, liisa.harjula@jyu.fi