10.09.2018
Opiskelu-uutiset

Slovakki alkaa taas!

Kaipaatko opiskeluun vaihtelua? Haluatko oppia jotain, mitä voi opiskella vain ja ainoastaan Jyväskylän yliopistossa? Miltä tuntuisi oppia kieli, jonka vain harvat osaavat, mutta joka on portti uusiin mahdollisuuksiin? Valitse slovakki, slaavilaisten kielten lingua franca.

Jyväskylän yliopisto on pohjoismaiden ainoa yliopisto, jossa voi opiskella slovakin kieltä ja kulttuuria. Slovakin kielen taitaminen on siis mukava lisä ansioluettelossa ja tarjoaa siten mahdollisuuden erottua positiivisesti työmarkkinoilla.

Slovakin opiskelu Suomessa tarjoaa kieliopintoja mukavassa ja tiiviissä oppimisyhteisössä. Se tuo opiskeluelämään uusia ystäviä, kansainvälisiä kokemuksia sekä runsaasti slaavilaista kulttuuria.

Slovakin alkeiskurssi alkaa maanantaina 17.9. klo 12.15, paikka S 304.

Slovakin opiskelu on helppoa ja tehokasta: tarjolla on niin slovakin alkeis- kuin jatkokurssikin. Voit suorittaa myös muut slovakin perusopinnot (30 op). Katso, mitä kaikkea perusopinnot sisältävät!

Anna Kyppö

Lehtori