14.09.2018
Opiskelu-uutiset

Tuotekehitysraati kokoontuu 1.10.2018

Onko sinulla mahtava idea tai projekti, joka kuitenkin kaipaisi alkurahoitusta edetäkseen? Haluatko saada palautetta ideastasi? Jyväskylän Yritystehtaan Tuotekehitysrahoitusraati jakaa 500-2000 euron potteja tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ja testaamiseen! Hae mukaan: bit.ly/tuotekehitys3

Tuotekehitysrahoitus on tarkoitettu projektien ensivaiheen kehitystyöhön, kuten esimerkiksi  alkuvaiheen kokeiluihin, niihin käytettäviin tarvikkeiden ja materiaalien hankintaan sekä prototyyppien luomiseen. Rahoitusta ei voi hakea yritykselle. Hae tuotekehitysrahoitusta, niin lisätään projektiisi kunnolla virtaa! Tuotekehitysrahoitusta voi hakea täyttämällä lomakkeen osoitteessa bit.ly/tuotekehitys3 sekä valmistelemalla 10 minuutin esittelyn omasta liikeideasta. Raadin jäsenet kontaktoivat raatiin valitut hakijat ennakkoon. Raati kokoontuu seuraavan kerran 1.10.2018, jolloin raatiin hyväksytyt esittelevät ideansa raadille, joka tekee rahoituspäätökset. Jokaiselle rahoitusta saaneelle projektille nimetään valmentaja, joka auttaa projektin aikana.Tuotekehitysrahoitusraati koostuu Jyväskylän Yritystehtaan Esihautomo-kurssien valmentajista sekä yrittäjyysasiantuntijoista. Rahoitusta voivat hakea Jyväskylän ammattikorkeakoulun, Jyväskylän yliopiston ja Gradian opiskelijat sekä henkilökunta. HAE MUKAAN VIIMEISTÄÄN KESKIVIIKKOON 26.9. mennessä!

Yhteyshenkilöt:
Riikka Reitzer, Jyväskylän yliopisto; innovaatiotoiminnan erityisasiantuntija, riikka.reitzer@jyu.fi
Iiris Asunmaa, Jyväskylän Yritystehdas Oy, yhteisökoordinaattori, iiris@cocampus.fi

Yhteistyöterveisin,
Iiris Asunmaa, yhteisökoordinaattori