10.10.2018
Opiskelu-uutiset

Huawei hakee opiskelijoita koulutusjaksolle Kiinaan

Oletko seikkailuhenkinen ICT-opiskelija, joka tähtää alan kansainväliselle huipulle? Huawei hakee suomalaisia korkeakouluopiskelijoita globaalin Seeds for the Future -opiskelijaohjelmaansa. Mukaan valitut opiskelijat pääsevät marras-joulukuussa 2018 opintomatkalle Kiinaan.

Hae mukaan osoitteessa www.seedsforthefuture.fi!

MIKÄ SEEDS FOR THE FUTURE?

Seeds for the Future on globaali opiskelijaohjelma, johon on osallistunut vuodesta 2008 lähtien 3 600 opiskelijaa 108 maasta ja 350 yliopistosta. Suomessa ohjelma järjestetään nyt kolmannen kerran.

TAVOITE

Löytää 18–30-vuotiaita tieto- ja teknologia-alan korkeakouluopiskelijoita, joilla intohimoa kehittyä ICT-alan kansainvälisiksi huippuosaajiksi.

KENELLE, MITÄ, MILLOIN?

Ohjelmaan valitaan kymmenen suomalaisopiskelijaa, jotka pääsevät Huawein pääkonttorille Shenzheniin syventämään osaamistaan sekä Pekingiin tutustumaan kiinalaiseen kulttuuriin ja kieleen. Matka järjestetään 23.11.–9.12.2018.

MIKSI HAKISIN?

Ohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä näkemään, missä alan terävin kehitys menee ja mitä sinne pääseminen vaatii. Matkalla opiskellaan myös Kiinan kulttuuria ja kieltä. Samalla saa kontakteja ihmisiin, joiden avulla voi löytää itsensä työtehtävistä vaikkapa Huawein pääkonttorilla Shenzhenissä.

Hakuaikaa on sunnuntaihin 21.10.2018 asti. Lisätietoa ja tarkemmat hakuohjeet osoitteessa www.seedsforthefuture.fi. Hae sinäkin mukaan!

Lisätietoa:

Hennariikka Andersson, yhteiskuntasuhde- ja viestintäjohtaja, Huawei Technologies Oy, 040 845 8066, hennariikka.andersson@huawei.com