18.10.2018

Aika:

29.10.2018 16:00 — 18:00

Sijainti: Mattilanniemi, Agora Auditorio 1
Avoin luento: “Where is research on ageing and care today and where should it be tomorrow?”

Ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen huippuyksikkö (CoE AgeCare) järjestää kansainvälisen aloituskonferenssin Jyväskylässä. Yhtenä osana tätä konferenssia järjestetään kaikille avoin key note -sessio maanantaina 29.10.2018 klo 16-18.

Olet lämpimästi tervetullut tähän englanninkieliseen tilaisuuteen.  Paikka on Agoran auditorio 1.

Puhujina ovat kansainväliset huippututkijat professori Anne Martin-Matthews (University of British Columbia, Kanada), johtaja Giovanni Lamura (National Institute of Health and Science on Ageing INRCA, Italia) sekä professori Britt Östlund (KTH Royal Institute of Technology, Ruotsi).

Tilaisuudessa nämä pääpuhujat tarkastelevat ikääntymisen ja hoivan tutkimuksen nykytilaa ja tulevaisuutta eri näkökulmista.

Tilaisuus on avoin kaikille eikä siihen tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tervetuloa!

jyu.fi/agecare