16.10.2018

Aika:

21.11.2018 12:00 — 16:00

Sijainti: Muu, Jyväskylän Paviljonki, Auditorio A3, Wolmar
Miksi ideasta Millennium-teknologiapalkintoon tarvittiin 44 vuotta? Millennium-teknologiapalkinnon 2018 voittaja Tuomo Suntola kertoo aiheesta seminaarissa 21.11. klo 12:00-16:00 Jyväskylän Paviljongin Auditorio A3:ssa (Wolmar).

Miljoonan euron Millennium-teknologiapalkinto on joka toinen vuosi jaettava kunnianosoitus ihmisten elämän laatua parantavan teknologian kehittäjille. Tekniikan tohtori Tuomo Suntola sai palkinnon atomikerroskasvatuksen teknologian kehittämisestä vuonna 2018. Hänen kehittämä teknologia löytyy nykyajan älypuhelinten ja tietokoneiden taustalta.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita paikalle. Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen seminaariin ja osallistu keskusteluun teknologisten läpimurtojen kaupallistamisesta!

Seminaarin ohjelma:

Seminaarin puheenjohtajana toimii fysiikan laitoksen professori Timo Sajavaara.

• 12.00 Tervehdykset
    • Rehtori Jussi Halttunen (Jyväskylän ammattikorkeakoulu)
    • Rehtori Keijo Hämäläinen (Jyväskylän yliopisto)
    • Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Meri Lumela, Jyväskylän kaupunki