22.10.2018
Opiskelu-uutiset

Saako digitaalinen valmentaja sinut liikkeelle? Ota osaa tutkimukseen!

Etsimme Jyväskylän yliopiston opiskelijoita mukaan informaatioteknologian tiedekunnan digitaaliseen valmennukseen liittyvään jatko-opintotutkimukseen.

Tutkimuksessa on tarkoitus selvittää, millä tavalla digitaalinen liikuntavalmentaja pystyy kannustamaan kohti fyysisesti aktiivisempaa elämäntapaa. Etsimme tutkimukseen mukaan Jyväskylän yliopiston opiskelijoita, jotka ovat satunnaisliikkujia tai liikunnallisesti passiivisia, mutta haluaisivat kasvattaa omaa liikunnallista aktiivisuuttaan.

Tutkimusjakso starttaa marraskuun alussa, jolloin tutkimukseen valituille annetaan tutkimusjakson ajaksi käyttöön Suunto 3 Fitness -kello. Tutkimuksen aikana tutkittaville lähetetään kolme online-kyselyä. Tutkimusjakson päätyttyä tammikuussa tutkittaville lähetetään kutsu noin 1h mittaiseen haastatteluun.

Mikäli sovit etsimäämme kohderyhmään ja kiinnostuit tutkimuksesta, lähetä viestiä osoitteeseen eeva.k.kettunen@jyu.fi ke 31.10. mennessä. Kerro viestissä lyhyesti itsestäsi sekä tämänhetkisestä liikunnallisesta aktiivisuudestasi.