27.11.2018

Aika:

29.11.2018 10:00 — 17:00

Sijainti: Mattilanniemi, Agora aula ja auditorio 1
DuunIT kaikkialla - ne tulevat taas, kovempana kuin koskaan! Rek­ry­toin­ti­mes­sut IT-alan opis­ke­li­joil­le ja alan työ­tä ha­ke­vil­le - vapaa pääsy, tervetuloa (ei ennakkoilmoittautumista)! Saamme jälleen seuraksemme yli 30 IT- ja kaupallisen alan yritystä avoimine työpaikkoineen - näitä ei siis kannata missata! Ota CV mukaan ja tule nappaamaan seuraava harjoittelu- tai työpaikkasi messuilta.

IT-alan rekrytointimessut DuunIT 2018 järjestetään torstaina 29.11. klo 10-17 Agoran aulassa. Tapahtumaan osallistuu yli 30 IT- ja kaupallisen alan yritystä. Tarjolla on yli 100 avointa työpaikkaa. Tule mukaan ja löydä itsellesi harjoittelu- tai (kesä)työpaikka!

DuunIT-messujen kautta moni opiskelijoistamme on päässyt ensimmäiseen oman alan työpaikkaan. Ehkä sinäkin? Tulosta mukaasi ansioluetteloitasi (CV) ja tule jututtamaan yrityksiä. Kerro heille, mitä jo osaat (opinnot, harrastukset, yms.) sekä mitä haluaisit oppia.

Tule tutustumaan yrityksiin, vaikka harjoittelu-/työpaikka ei olisikaan vielä ajankohtainen. Saat yrityksiltä arvokasta tietoa siitä, millaisia osaajia he tarvitsevat ja millaiset opinnot auttavat sinua pääsemään haluamiisi työtehtäviin.

Verkostoidu Brellalla

Iloksemme ilmoitamme, että verkostoituminen ja työnhaku on tehty entistä tehokkaammaksi - ja sen mahdollistaa Brella! Yritysedustajat ja työnhakijat voivat tavata toisensa Brellan verkostoitumisalueella tai yrityksen ständillä työnhaun ja muun keskustelun merkeissä. Ilmoittaudu messiin sovelluksessa tai selaimessa linkin kautta, ja neuvottele itsellesi elämäsi duunipaikka! Tapahtuman löydät Brellasta koodilla duunit2018

Workshop myyntipitchaamisesta

Lähdetään myyntipitchaamaan! Osaatko herättää kiinnostuksen ensi sekunneilla? Oletko luontainen tarinankertoja? Nyt sinulla on mahdollisuus päästä testaamaan taitosi DuunIT-messuilla Academic Workin workshopissa. Ja mikä parasta, palautteen saat heti ja parhaimmat palkitaan – omat ammattisourcerimme ottavat sinut siipensä alle, haastattelevat sinut ja etsivät juuri sinua varten sopivia paikkoja.

Workshop alkaa kello 12 messupäivänä, ja ilmoittautuminen aukeaa huomenna samaan aikaan - olethan valmiina, sillä paikkoja (ja työpaikkoja) on tapahtumassa rajoitetusti - nähdään workshopissa! Ilmoittautumislinkki tässä.

Mukana seuraavat yritykset ja organisaatiot

duunit2018_yritykset_uusi.jpg

DuunIT-messuja järjestämässä