Seminaarit

Aika:

12.12.2018 12:00 — 16:00

Sijainti: Seminaarinmaki, Ruusupuisto
Tervetuloa ensimmäiseen IKI- hankkeen seminaariin 12.12. Jyväskylän yliopiston Ruusupuistoon!

Ensimmäinen IKI– seminaari esittelee neljä kieltenopetuksen innovaatiota, joissa vierailevien puhujien aiheet liittyvät monikieliseen pedagogiikkaan, yhteisopettajuuteen sekä tarinoiden ja draaman käyttöön erilaisissa kieltenopetuksen oppimisympäristöissä.

IKI– hankkeen tavoitteena on luoda ymmärrystä kielikasvatuksen erilaisista olosuhteista, johon liittyen tämä seminaari haluaa jakaa paikallisia, alueellisia ja kansainvälisiä pedagogisia innovaatioita rikastaakseen kielten oppimisen näkymiä. Tervetuloa mukaan!

Seminaari on muuten ilmainen osallistujille, mutta ilmoittaudu kahvia varten sähköpostilla projektitutkijalle Tea Kangasvierelle (tea.s.m.kangasvieri@jyu.fi) 7.12. mennessä.

Lisätietoa hankkeesta ja seminaarista.

Tea Kangasvieri

projektitutkija