22.11.2018
Yleisöluennot

Kemiaa kaikille -luento "Entsyymit nobelistin työpajassa: mitä kaikkea luonnon katalyyteillä voi tehdä?"

Aika:

22.11.2018 18:00 — 19:15

Sijainti: Ylistonrinne, Kemian laitos (Survontie 9B), luentosali KEM1
Keski-Suomen Kemistiseura ry:n Kemiaa kaikille -luentosarjassa orgaanisen kemian professori Petri Pihko luennoi tämän vuoden kemian Nobel-palkinnon aihepiiristä (suunnatun evoluution kehittäminen ja sen käyttö entsyymien ja vasta-aineiden tuottamisessa).

Keski-Suomen Kemistiseura ry:n marraskuun Kemiaa kaikille -luento järjestetään tiistaina 27.11.2018 klo 18:00 kemian laitoksen luentosalissa KEM1.  Luennon aikana Jyväskylän yliopiston orgaanisen kemian professori Petri Pihko johdattelee kuulijat tämän vuoden kemian Nobel-palkinnon aihepiiriin (suunnatun evoluution kehittäminen ja sen käyttö entsyymien ja vasta-aineiden tuottamisessa). Luennon jälkeen kahvitarjoilu.

Elina Sievänen

Yliopistonlehtori, dosentti