29.11.2018
Muut tapahtumat

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee: Aikuiset muuttuvassa työssä – Tunteet, teknologia ja johtaminen

Aika:

11.12.2018 13:00 — 14:00

Sijainti: Muu, Ruusupuiston aula, Alvar Aallon katu 9, 40600 Jyväskylä

Ankeuttaako työ sinua, ärsyttävätkö työkaverit? Kukoistatko, voimavaraistutko työssäsi? Oppimisen iloa vai ahdistusta erilaisten teknologisten härpäkkeiden käyttöönotosta? Johdetaanko ja arvostetaanko sinua liikaa, liian vähän – miten haluaisit tulla johdetuksi? Kuuleeko kukaan sinua?

Lähtökohtaisesti työssä on parempi voida hyvin sekä oppia yksin ja yhdessä, mutta miten tämä toteutuu jatkuvasti muuttuvassa ja teknologisoituvassa työelämässä? Tule keskustelemaan muuttuvan työn iloista ja harmaasta kääntöpuolesta sekä työn johtamisesta ja johtajattomuudesta. Tilaisuudessa etsitään vastauksia työelämän polttaviin kysymyksiin ja esitellään tuoreita tutkimustuloksia aikuisten elämän ajankohtaisista aiheista.

Tervetuloa!

Aikuisten asialla,
Kaija Collin, Raija Hämäläinen, Päivi Hökkä, Susanna Paloniemi & Katja Vähäsantanen

Voit katsoa tilaisuuden myös suorana lähetyksenä tai tallenteena.
Järjestäjä: Jyväskylän yliopiston kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta

Ruusupuisto tutkii ja keskustelee -tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Jyväskylän yliopiston Ruusupuisto-rakennuksessa toimivat kasvatustieteiden ja psykologian tiedekunta, Koulutuksen tutkimuslaitos sekä Avoin yliopisto.

Katja Vähäsantanen

Yliopistotutkija