Opiskelu-uutiset

Uusi kurssi: opintopisteitä vapaaehtoistyöstä!

Opiskelijoilla on nyt mahdollisuus osallistua uuteen kurssiin, joka alkaa keväällä 2019 pilottina yhteistyössä paikallisen kehitysyhteistyöjärjestön kanssa. Kurssilla tutustutaan vapaaehtoistyöhön, kohdataan muita monikulttuurisessa ympäristössä ja rakennetaan dialogia.

Jyväskylän yliopiston opiskelijoilla on mahdollisuus saada opintopisteitä vapaaehtoistyöstä turvapaikanhakijoiden parissa. Toiminnassa painottuvat turvapaikanhakijoiden kohtaaminen ja kuuntelu sekä yhteiskuntataidot. Opiskelijoille kyse on vapaaehtoistoiminnan lisäksi vuorovaikutuksen, dialogin ja kansalaistaitojen opettamisen harjoittelusta.

Toiminta järjestetään keväällä 2019 pilottina yhteistyössä Paremmin yhdessä ry:n kanssa. Toimintaan osallistuvien opiskelijoiden edellytetään ottavan osaa koko päivän koulutukseen 18.1.2019 ja kirjoittavan lopuksi raportin. Paremmin yhdessä ry tukee osallistuvia opiskelijoita koko prosessin ajan.

Asiasta järjestetään tiivis info 4.12. klo 10-12 luokassa OPK 141.

Tervetuloa kaikki kiinnostuneet opiskelijat kuulemaan lisää!

Lisää tietoa:

Jenni Koivumäki, Paremmin yhdessä ry