12.12.2018
Yliopiston uutiset

Juha-Antti Lamberg uutena jäsenenä Keskimaan hallitukseen

Osuuskauppa Keskimaan hallintoneuvoston kokouksessa 11.12.2018 valittiin hallitus vuodelle 2019. Uutena hallituksen jäsenenä aloittaa professori Juha-Antti Lamberg.

Lamberg toimii strategian ja taloushistorian professorina Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa sekä historian ja etnologian laitoksella. Hänen tämänhetkinen tutkimuksensa liittyy toimialojen, erityisesti päivittäistavarakaupan, kilpailustrategiaan ja teknologisiin murroskohtiin sekä niiden tuomiin johtamishaasteisiin.

Lamberg pitää Keskimaata ja sen kilpailukykyä tärkeänä koko maakunnalle, sekä sen asukkaiden hyvinvoinnille ja arjen sujumiselle. Hän ottaakin tehtävän vastaan nöyrästi ja iloisena siitä, että yliopiston asiantuntemusta arvostetaan.

– Hallitustyön sisältö on hyvin lähellä omia tutkimusintressejäni. Siksi koen, että voin auttaa lähitulevaisuuden suurissa liiketoiminnallisissa haasteissa ja mahdollisissa murroskohdissa. Teknologisia ja liiketoiminnallisia murroskohtia on ollut ennenkin, joten strategian historian tutkimus auttaa ymmärtämään niitä mekanismeja ja johtamisen tapoja, joilla murroksista selvitään ja niistä opitaan, Lamberg sanoo.

Lisätiedot:

Juha-Antti Lamberg