18.12.2018
Yliopiston uutiset

KOAS lahjoitti 20 000 euroa Jyväskylän yliopistolle

Keski-Suomen opiskelija-asuntosäätiö sr eli KOAS on tehnyt 20 000 euron suuruisen pääomalahjoituksen Jyväskylän yliopistolle. Lahjoituksen luovutti rehtori Keijo Hämäläiselle 18.12.2018 toimitusjohtaja Matti Tanskanen.

- Olemme ylpeänä seuranneet yliopiston menestystä kansainvälisessä kilpailussa. Tuemme mielellämme yhteisöä, johon linkittyy opiskelija-asuminen. Haluamme samalla kannustaa muitakin toimijoita tukemaan alueemme yliopistoa, toimitusjohtaja Tanskanen toteaa.

Rehtori Keijo Hämäläinen pitää kumppaniyhteisön ratkaisua suuressa arvossa.

- Laadukas opiskelija-asuminen on yliopiston tärkeä vetovoimatekijä. KOAS on tarttunut esimerkillisesti toimeen kehittääkseen opiskelijoiden hyvinvointia ja kaupunkikuvaa. Omasta puolestamme haluamme vastata opiskelijoiden ja kumppaniemme odotuksiin kehittämällä opetuksen ja tutkimuksen laatua. Pääomalahjoitukset tuovat mahdollisuuden kehittää työtämme pitkäjänteisesti ja myös kokeilla uusia, rohkeita avauksia, rehtori Keijo Hämäläinen toteaa.

KOAS rakennuttaa ja vuokraa asuntoja opiskelijoille Jyväskylässä. Sen taustalla ovat Jyväskylän kaupunki, Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY), Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunta JAMKO sekä ammattiopiston opiskelijakunta JAMO. Koasilla on 64 kerrostaloa ja niissä yli 3700 asuntopaikkaa.

Toimitusjohtaja Matti Tanskanen, puh. 050 545 0010, matti.tanskanen@koas.fi