03.12.2018
Opiskelijatapahtumat

Pe­da­go­gi­nen per­jan­tai: Huo­leh­dit­ko omas­ta hy­vin­voin­nis­ta­si?

Aika:

14.12.2018 13:00 — 14:30

Sijainti: Seminaarinmaki, Seminaarinmäki S110 (Tissarin taidekokoelmasali)
Tule ja anna joululahja itsellesi! 14.12. tutustutaan siihen, millaista apua mindfulness tarjoaa omasta hyvinvoinnista huolehtimiseen ja stressinhallintaan. Opettajat, opiskelijat ja kaikki yliopistolaiset – lämpimästi tervetuloa! Pedagoginen perjantai eli PEPE on yliopistolaisten yhteisen keskustelun ja pedagogisen tuulettamisen pönötysvapaa foorumi kerran kuussa.

Hengähdyshetki - omasta hyvinvoinnista huolehtiminen

Haluatko vähentää mielen kuormaa ja turhia ärsykkeitä? Mindfulness- ja hengitysharjoitukset ovat tutkittu ja tehokas keino osana stressinhallintaa. Iltapäivän aikana tutustumme mindfulnessiin niin teorian kuin harjoitusten kautta.

Asiantuntijavieraanamme on Studio Laiveen perustaja, yliopistomme kasvatti, jooga- ja mindfulnessohjaaja KM Kaisa Peltonen.

Tämänkertainen PEPE on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa OHO!-(Opiskelukyvyn, hyvinvoinnin ja osallisuuden edistäminen korkeakouluissa) –kehittämishanketta.

Lisätietoa tulevista PEPEistä alkuvuodesta.

Mikä PEPE? Kerran kuussa perjantaisin klo 13-14.30 kokoonnutaan kahvikupin ääreen keskustelemaan yksiköiden tärkeänä pitämistä opetuksen kehittämisen kysymyksistä. PEPEjen vetovastuu on yksiköillä ja JYY:llä. Opettajat, opiskelijat ja kaikki opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet – lämpimästi tervetuloa!

Ulla Klemola

Opetuksen kehittämispäällikkö