03.12.2018
Opiskelu-uutiset

Sop­pi-kau­pan pal­ve­lut uu­dis­tu­vat. Tule mu­kaan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin

Yliopistokauppa Sopin nykyinen toimitila tyhjennetään kirjastorakennuksen korjauksen vuoksi alkukesästä 2019, ja palvelut järjestetään uudella tavalla. Yliopistotuotteita myydään 1.6.2019 alkaen Semma-ravintoloiden yhteydessä. Näin parannamme JYU-tuotevalikoiman saatavuutta eri puolilla kampusta.

Tule Sop­pi-kau­pan tuo­te­ke­hi­tys­raa­tiin!

Mitä uusia tuotteita toivot Soppiin? Millaiset tunnukset viestivät juuri meidän yliopistostamme ja sen tarinasta? Millaista JYU-asua haluaisit ylpeänä kantaa?

Soppi-kauppa kutsuu opiskelijoita JYU-tuotteiden tuotekehitysraatiin. Raadin tarkoituksena on toimia ideointi- ja testiryhmänä JYU-tuotevalikoiman kehittämiseksi. Ryhmä kokoontuu kevään mittaan pari kertaa. Kaikki raadin jäsenet saavat yliopiston hupparin (tai vastaavan JYU-tuotteen).

Lämpimästi tervetuloa raatiin!

Ilmoittaudu mukaan: soppi@jyu.fi

Lisätietoja uudistuksesta:

yhteysjohtaja Anu Mustonen, puh. 050 5649022, anu.mustonen@jyu.fi avoimen tiedon keskuksen johtaja Ari Muhonen, puh. 040 805 4208, ari.muhonen@jyu.fi toimitusjohtaja Jarmo Sallinen, Semma Oy, 044 710 9513, jarmo.sallinen@semma.fi