Opiskelu-uutiset

Tervetuloa promootioon toukokuussa 2019!

Jyväskylän yliopiston kymmenes, kaikkien tiedekuntien yhteinen maisteri- ja tohtoripromootio järjestetään 24.–26.5.2019. Ilmoittautuminen on avoinna 1.2.2019 asti.

Promootio on yliopistoyhteisön suurin juhla, jossa maisterin ja tohtorin tutkinnon suorittaneet saavat juhlallisessa aktissa maisterin ja tohtorin arvon sekä niiden merkeiksi maisterinseppeleen ja -sormuksen tai tohtorinhatun ja -miekan. Lisäksi promootiossa vihitään kunniatohtoreita. 

Kutsu promootioon on lähetetty kaikille vuoden 2016 alun jälkeen Jyväskylän yliopistosta valmistuneille maistereille ja tohtoreille. Promootioon ovat tervetulleita myös aiemmin valmistuneet maisterit ja tohtorit, joita ei ole vielä promovoitu. Kutsut, aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löytyvät promootion verkkosivuilta.  

Varsinainen promootioakti ja -kulkue järjestetään lauantaina 25.5. Seminaarinmäellä, yliopiston päärakennuksen juhlasalissa. Promootioaktin jälkeen kulkue siirtyy päärakennukselta Kauppakatua pitkin Kaupunginkirkkoon. Lauantaina on myös illallistanssiaiset. Edellisenä päivänä tohtorit ja maisterit valmistautuvat promootioon seppeleensitojaisissa ja miekanhiojaisissa. Sunnuntaina 26.5. järjestetään risteily Päijänteellä sekä promootion karonkka.  

Tule mukaan nauttimaan arvokkaasta, iloisesta ja monipuolisesta juhlaohjelmasta, ja kutsu mukaan myös samaan aikaan opiskelleita ja valmistuneita ystäviäsikin!  

Lisätietoja ja ilmoittautuminenwww.jyu.fi/promootio 

Promootion Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/445536929219857/ 

Maisteri- ja tohtoritoimikuntaan kaivataan vielä lisää erityisesti maisterijäseniä. Maisteri- ja tohtoritoimikuntalaiset ovat promovendeja, jotka vastaavat pääasiassa seppeleensitojaisten ja miekanhiojaisten valmisteluista. Toimikuntalaiset pääsevät osallistumaan promootion tapahtumiin puoleen hintaan. Jos haluaisit osallistua toimikuntaan, ota yhteyttä promootion koordinaattoriin Vesa Holmiin ennen ilmoittautumistasi. Häneltä saat myös lisätietoa tehtävistä. 

Lisätietoja

Vesa Holm

Promootion 2019 koordinaattori

promootio@jyu.fi

0408054159