17.12.2018
Opiskelu-uutiset

Yrittäjyystarinoita -kurssi alkaa helmikuussa!

URAS001 Yrittäjyystarinoita on 2 op:n työelämäopintokurssi. Kurssilla kuullaan eri taustaisten yrittäjien tai yrittäjähenkisten henkilöiden tarinoita ja mietitään oman asiantuntijuuden kehittämistä ja sen hyödyntämistä työelämässä. Opintojakso on tarkoitettu kaikille Jyväskylän yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille ja se on osa Jyväskylän yliopiston työelämäpalveluiden koordinoimia työelämäopintoja.

Osaamisen ja ideoiden tuotteistamisesta, kaupallistamisesta ja liikeideaksi jalostamisesta puhutaan paljon, mutta mitä tämä tarkoittaa käytännössä? Opintojakson tavoitteena on herättää opiskelijat pohtimaan oman osaamisen ja asiantuntijuuden hyödyntämistä: Voiko yrittäjyys olla vaihtoehto minulle? Samalla tutustutaan siihen, mitä yrittäjämäinen asenne ja toiminta tarkoittavat, mitä on yrittäjämäinen markkinointi sekä minkälaisia asioita pitää ottaa huomioon yritystä perustettaessa ja yritysmuotoa valittaessa. Kurssin tematiikkaa lähestytään yrittäjien uratarinoilla.

Opintojakso on tarkoitettu kaikille Jyväskylän yliopiston perustutkinto- ja jatko-opiskelijoille ja se on osa Jyväskylän yliopiston työelämäpalveluiden koordinoimia työelämäopintoja. Kurssi sopii yrittäjyydestä tai oman itsensä työllistämisestä yleisesti kiinnostuneille sekä niille, joilla on jo oma yritys-, tuote- tai palveluidea.

HUOM! Tohtorikoulutettavat saavat kurssista suorituksen koodille HTKJ312 Oman osaamisen tuotteistaminen (tai muutoin sovittavalle koodille).

Reija Häkkinen

Työelämäasiantuntija