24.01.2019

Aika:

9.4.2019 9:00 — 17:00

Sijainti: Muu, Gradia Harju, Sepänkatu 3
DreamUp on Jyväskylän Yritystehtaan toiminnan alla, EduFutura -yhteistyössä järjestettävä opiskelijoiden oma yrittäjyyspäivä. Tapahtuma tarjoaa muun muassa inspiraatiota oman yrittäjyyden pohtimiseksi, mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä yrittäjyysopintojen ja opiskelijayritysten esittelyitä.

Kiinnostaako yrittäjyys? Onko sinulla unelma, jota haluat tavoitella? Kaipaatko vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen ja tuotteistamiseen, tai mietityttääkö työllistyminen?

Tule mukaan DreamUp -yrittäjyystapahtumaan 9.4.2019! Tapahtuman tuottaa Jyväskylän Yritystehdas ja sitä järjestämässä on Jyväskylän alueen eri oppilaitosten opiskelijoista koostuva tiimi.

Tapahtuma järjestetään Jyväskylässä Harjun kampuksella klo 9-17. Tapahtumassa on mahdollista saada ainutlaatuista tietoa yrittäjyydestä sekä tutustua inspiroivaan sisältöön, joka kannustaa oman unelman tavoittelemiseen. Tarjolla on myös vinkkejä oman osaamisen tunnistamiseen ja hyödyntämiseen työelämässä.

Puhujina tapahtumassamme ovat mukana kansainvälisesti arvostettu yrittäjä, breakdance-pioneeri sekä  asenteen ja motivaation ammattilainen Johannes ”Hatsolo” Hattunen sekä monipuolista, useiden eri alojen kokemusta omaava markkinointi- ja myyntihenkinen moniyrittäjä Johannes Karjula.

Johannes Hattunen Johannes Karjula

Huippupuhujien lisäksi tapahtumassa on yrittäjistä koostuva paneeli sekä työpajoja, joissa on mahdollista esimerkiksi kartoittaa omaa osaamistaan, hioa liikeideoitaan, tai tutustua Yritystehtaan monipuoliseen kurssivalikoimaan.

Nopeimmille tarjolla myös ainutlaatuinen DreamUp haalarimerkki!

Seuraa meitä somessa saadaksesi ajankohtaisia päivityksiä tarkasta aikataulusta ja tapahtuman sisällöistä:

www.info.dreamupjkl.fi
www.instagram.com/dreamupjkl