11.01.2019

Aika:

15.1.2019 10:00 — 15:00

Sijainti: Mattilanniemi, Agora, Aula
Firmamessut ovat Jyväskylän kauppakorkeakoulun opiskelijoiden ainejärjestö Pörssi ry:n 15. kertaa järjestämä vuosittainen tapahtuma. Nämä raikkaat ura- ja rekrytointimessut lisäävät yrityksen näkyvyyttä tulevien liike-elämän osaajien keskuudessa, ja mahdollistavat tutustumisen potentiaalisiin työnhakijoihin, kun taas opiskelijat pääsevät tutustumaan kiinnostaviin oman alansa firmoihin.

Vuoden vaihtuessa opintojen ohella on aloitettava iso aikavievää projekti
– kesätöiden hankkiminen. Mistä aloittaa? Mistä löydän minua kiinnostavat työpaikat? Miten laadin erottuvan ja kiinnostavan hakemuksen sekä CV:n? Kuinka loistan haastattelussa edukseni? Tavoitteenamme on tarjota vastaukset näihin kysymyksiin ja auttaa sinua ottamaan edistävä askel omalla urapolullasi – radallasi.

FIME19 on matalan kynnyksen tapahtuma Agoran aulassa. Tutussa ympäristössä tutustut kiinnostaviin, potentiaalisiin työnantajiin. FIME19 on kaikille avoin vuosikurssista riippumatta.

Osallistava tapahtumamme pohjaa konkreettisen hyödyn tarjoamiseen osallistujilleen. Näistä messuista todella jää jotain käteen, muun muassa oivalluksia työnhausta, päivitetty CV-kuva, uusien potentiaalisten työnantajien löytyminen ja pitchaustaitoa. Teemme messut sinulle. Pyrimme siihen, että konkretia on loppupeleissä sitä, että juuri sinä saat oman alasi kesäduunin!

Oletko valmis ottamaan ensiaskeleen radallesi?

Lue lisää Firmamessujen nettisivuilta ja ilmoittaudu mukaan tapahtumaan myös facebookissa!

Reija Häkkinen

Työelämäasiantuntija