25.01.2019
Opiskelu-uutiset

Näin ilmoittaudut tutkintoa täydentäväksi opiskelijaksi

Tutkintoa täydentäväksi opiskelijaksi ilmoittaudutaan sähköpostitse opiskelijapalveluihin valmistumisen jälkeen.
  • Tutkinnon suorittanut opiskelija voi suorittaa opintoja valmistumistaan seuraavan lukuvuoden loppuun saakka ns. tutkintoaan täydentävänä opiskelijana.
  • Tutkintoaan täydentävä opiskelija voi suorittaa opintoja vain niiden opinto-oikeuksien mukaisesti, jotka hänellä tutkintoaan suorittaessaan oli.
  • Tutkintoa täydentäväksi opiskelijaksi ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen opiskelijapalvelut@jyu.fi valmistumisen jälkeen.
  • Tutkinnon täydentäjillä ei ole oikeutta maksaa ylioppilaskunnan jäsenmaksua. Tutkintoa täydentävä opiskelija ei näin ollen saa uutta lukukausi- tai lukuvuositarraa opiskelijakorttiinsa eikä ole oikeutettu opiskelijakortilla saataviin etuuksiin.
  • Yliopiston käyttäjätunnus on voimassa tutkinnon täydentämisen ajan.

opiskelijapalvelut@jyu.fi