28.01.2019
Opiskelu-uutiset

Osallistu kansainväliseen opiskelijakyselyyn ja vaikuta JYU:n rankingtulokseen

Jyväskylän yliopisto osallistuu kansainväliseen yliopistojen opetusta ja oppimista arvioivaan Europe Teaching Rankingiin. Osana rankingia toteutetaan opiskelijakysely, jossa selvitetään Jyväskylän yliopistossa opiskelevien kokemuksia opetuksesta ja oppimisesta sekä yliopistosta opiskeluympäristönä.

Opiskelijakyselyn lisäksi yliopiston rankingtulos perustuu opetusta ja oppimista koskeviin tilastotietoihin. Opiskelijakyselyn painoarvo rankingissa on merkittävä: puolet yliopiston tuloksesta perustuu opiskelijoiden arvioille.

Generic MPU 300x250 copy@72x-100.jpg

Europe Teaching Rankingin toteuttaa Times Higher Education (THE), jokaa julkaisee muitakin kansainvälisiä yliopistorankingeja.

Kyselyn löydät täältä.

Vastaamiseen tarvitaan yliopiston voimassa oleva opiskelijasähköpostiosoite (jyu.fi). Kaikki vastaukset käsitellään kuitenkin täysin anonyymisti. Kysely on auki 28.2.2019 asti ja tulokset julkaistaan kesällä 2019.

Kiitos vastauksestasi!

Lisätietoja rankingista

Jos sinulla on kysyttävää JYU:n osallistumisesta rankingiin, ota yhteyttä:

Kehittämispäällikkö Anna Grönlund, toiminnanohjaus, Jyväskylän yliopisto, strplanning@jyu.fi