Opiskelu-uutiset

Osallistu tutkimukseen musiikkikokemuksista

Hei juuri sinä! Onko sinulla tapana tehdä soittolistoja? Haluaisitko osallistua tutkimukseen jokapäiväisistä musiikkikokemuksista?

Jyväskylän yliopiston musiikin, taiteen ja kulttuurin tutkimuksen laitos on mukana kulttuurienvälisessä tutkimuksessa, jossa selvitetään musiikinkuuntelun käytänteitä. Tarkoituksena on selvittää, kuinka ihmiset luovat musiikillisia soittolistoja.

Voit osallistua tutkimukseen vastaamalla verkkokyselyyn. Kyselyssä kysytään ikääsi, sukupuoltasi, persoonallisuuttasi, musiikkisuhdettasi ja muita itseäsi koskevia asioita. Sinua pyydetään myös arvioimaan adjektiiveja, jotka kuvaavat sellaista musiikkia, jota voisit lisätä eri soittolistoille.

Kyselyn täyttäminen kestää noin 20 minuuttia. Lisätietoja tutkimuksesta ja kyselylomakkeen löydät täältä: bit.ly/intmusic

Henna-Riikka Peltola

henna-riikka.a.peltola@jyu.fi