17.01.2019

Aika:

23.1.2019 12:00 — 16:00

Sijainti: Mattilanniemi, Agora, 4.krs. Lea Pulkkisen sali
Tervetuloa IBM:n ja Jyväskylän yliopiston vuoden ensimmäiseen tapahtumaan 23.1.2019 klo 12-16! Tällä kertaa paneudutaan iltapäiväksi automaation ja robotiikan maailmoihin.

Millaisia mahdollisuuksia liiketoimintaa on automatisoida? Miten hyödynnät AI-palveluita osana automaatiota? Tiedätkö miten teet botistasi älykkäämmän? Mitä RPA:lla oikeastaan automatisoidaan?

Automaatio ja robotiikka puhututtavat ja herättävät kysymyksiä varmasti meissä kaikissa. Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan robotiikan ja automaation tuomista mahdollisuuksista 23.1. Jyväskylän yliopistolle. Iltapäivän aikana robotiikkaa lähestytään sekä liiketoiminnallisesta näkökulmasta että käytännön esimerkkien kautta alan asiantuntijoiden johdolla. Kannattaa myös jäädä puheenvuorojen jälkeen verkostoitumistilaisuuteen keskustelemaan päivän aiheista IBM:n, Valamiksen, Solidabiksen ja Jyväskylän yliopiston asiantuntijoiden kanssa sekä jakamaan ajatuksia muiden osallistujien kesken.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä: https://ibm.co/2zGVb7u

Aika: keskiviikko 23.1. klo 12:00 - 16:00
Paikka: Agora, 4.krs. Lea Pulkkisen sali, Mattilanniemi 2, 40100 Jyväskylä

12:00 Lounas