11.01.2019
Opiskelu-uutiset

Sinustako ensi syksyn tutor? Hae 8.2. mennessä

Haluatko auttaa uusia fukseja yliopisto-opiskelun alkumetreillä? Hae syksyn 2019 tutoriksi Korpissa!

Opiskelijatutorit opastavat oman alansa uusia opiskelijoita yliopisto-opiskeluun ja opiskelijaelämään. Tutorina toimimisesta saa arvokasta kokemusta, uusia ystäviä, opintopisteitä ja rahapalkkion. Jokainen valittu tutor saa ohjattavakseen noin 10 – 15 uuden opiskelijan pienryhmän. Tutorit ohjaavat ryhmäänsä yhteensä noin 10 – 15 tuntia, ja työ ajoittuu pääasiassa syyslukukauden alkuun.

Valitut tutorit saavat tehtäväänsä koulutuksen. Koulutukseen kuuluu tutorleiri to-pe 11. – 12.4 Vesalan leirikeskuksessa. Lisäksi tutoreille järjestetään koulutuspäivä yliopistolla ennen lukuvuoden alkua. Tutorien työ alkaa 2.9., kun uudet opiskelijat saapuvat.

Voit hakea tutoriksi Korpissa (kurssi JYU0001) . Hakemukseen ei vaadita liitteitä, mutta jokaisen tutoriksi haluavan on perusteltava hakeutumistaan. Haku päättyy 8.2.2019 klo 23:00. Valinta tehdään oppiaineen lausunnonàsuositusten perusteella. Valinnasta tiedotetaan hakijoille viimeistään 15.3.2019 mennessä.

Tutorhaun yhteydessä voit hakea myös liikuntatutoriksi. Liikuntatutor kannustaa ja tutustuttaa opiskelijoita erilaisiin liikuntamuotoihin, -lajeihin ja -palveluihin.

Lue lisää tutorina toimimisesta ja katso oman pääaineesi tutoryhteyshenkilö täältä.