Opiskelu-uutiset

Vielä on aikaa ilmoittautua promootioon!

Promootio on yliopistoyhteisön suurin juhla, jossa maisterit ja tohtorit promovoidaan juhlavin menoin. Viikonloppu on täynnä perinteitä ja arvokkuutta mutta myös tulevaisuudenmakuista juhlintaa.

Valmistuminen maisteriksi tai tohtoriksi on eräitä ihmisen elämän suurimmista etapeista. Tärkeä ja ainutlaatuinen elämänvaihe on jäämässä taakse ja jotain aivan uutta on alkamassa. Jotta tuosta hienosta saavutuksesta saa kaiken irti, sitä kannattaa juhlia opiskelukavereiden ja läheisten kanssa. Niille, joiden valmistumisesta on vierähtänyt jo tovi, promootio on tilaisuus kokoontua porukalla vanhojen opiskelukavereiden kesken. Promootioon voivat ilmoittautua kaikki maisteriksi ja tohtoriksi valmistuneet, joita ei ole vielä promovoitu.

Mikä tekee promootiosta erityisen? Promootio noudattaa vuosisatoja vanhoja perinteitä. Tarjoilut ja ohjelma on suunniteltu viimeisen päälle – promootiojuhlaa varten tilataan jopa oma sävellys, jonka sinfoniaorkesteri ja kuoro esittävät juhlassa. Ihmiset ovat pukeutuneet parhaimpiinsa ja toukokuinen aurinko antaa lupauksen kesästä.

Jos haluat tuntea itsesi melkein kuninkaalliseksi, ilmoittaudu promootioon 15.2.2019 mennessä. Mikäli valmistuminen menee hilkulle, ota yhteyttä promootio@jyu.fi. Ilmoittautuminen sekä tarkempia tietoja ohjelmasta, kustannuksista ja muista oleellisista asioista löytyy osoitteesta www.jyu.fi/promootio.

Lisätietoja

Vesa Holm

Promootion 2019 koordinaattori

promootio@jyu.fi

0408054159