08.01.2019

Aika:

15.1.2019 18:00 — 19:30

Sijainti: Seminaarinmaki, Yliopiston kirjasto, Café Libri

Tervetuloa kuuntelemaan arkkitehti Päivi Lukkarisen esitelmää Arkkitehti Arto Sipinen – herkkä modernisti tiistaina 15.1.2019 Jyväskylän yliopiston kirjaston Café Libriin.

Arkkitehti Arto Sipisen (1936-2017) Jyväskylän yliopistolle suunnittelemat rakennukset kuuluvat hänen päätöihinsä. Hän suunnitteli useita rakennuksia Seminaarinmäelle sekä Mattilanniemen ja Ylistönrinteen kampusalueet. Sipisen Seminaarinmäelle suunnittelemista rakennuksista kirjastorakennus peruskorjataan vuosina 2019-2021.

Esitelmän jälkeen on mahdollisuus tutustua kirjastossa esillä olevaan Keltainen kirjasto -näyttelyyn. Näyttelyn esittelee museotoimintojen päällikkö Pirjo Vuorinen.

Esitelmä kuuluu Jyväskylän kansalaisopiston Kylä tutuksi -luentosarjaan, ja se järjestetään yhteistyössä
Jyväskylä-Seuran ja Avoimen tiedon keskuksen tiedemuseon kanssa.

Vapaa pääsy!

Pirjo Vuorinen