04.02.2019

Aika:

18.2.2019 16:00 — 17:00

Sijainti: Mattilanniemi, Agora, Auditorio 2
Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnassa järjestetään lukuvuoden 2018-2019 aikana kaikille avoin hybridivaikuttamiseen keskittyvä yleisöluentosarja, Studia Generalia - Hybridivaikuttaminen.

Studia Generalia -luennon aihe:

• Hybridivaikuttaminen ja sen ilmeneminen arkipäivässä, Anneli Portman, Helsingin kaupunki.

Hybridivaikuttaminen vaikuttaa myös meidän kaikkien arkeen: esimerkiksi verkkoyhteyksien tai sähkön jakelun häiriintyminen sotkisi tietojärjestelmistä ja sähköstä riippuvaisen yhteiskuntamme toiminnan täydellisesti.

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnassa järjestetään lukuvuoden 2018-2019 aikana hybridivaikuttamiseen keskittyvä yleisöluentosarja, jossa kuullaan joka kuukausi mielenkiintoinen teemaan liittyvä asiantuntijaluento.

Lue lisää it-tiedekunnan Studia Generalia -sarjasta, mm. aiemmat luennot ja tallenteet.

Panu Moilanen

lehtori