08.02.2019
Opiskelu-uutiset

Kansainvälinen Human Sciences -kesäkoulu järjestetään 20.5.-14.6.2019. Hae 1.3. mennessä!

Jyväskylän yliopisto toivottaa sinut tervetulleeksi 16. kansainväliseen Human Sciences -kesäkouluun touko-kesäkuussa 2019. Human Sciences -kesäkoulu koostuu 22 aine- ja syventävien opintojen tasoisista kursseista, jotka soveltuvat esim. humanististen alojen, kasvatustieteiden, liikunta- ja terveystieteiden, yhteiskuntatieteiden ja Kauppakorkeakoulun opiskelijoille.

Human Sciences -kesäkouluun voivat hakea kaikki Jyväskylän yliopiston perustutkinto-opiskelijat. Osallistujat voivat valita yhden tai useampia kursseja (1 kurssi/viikko). Kesäkoulu on maksuton Jyväskylän yliopiston opiskelijoille. Sähköinen haku kesäkoulun kursseille päättyy 1.3.2019.