12.02.2019
Opiskelijatapahtumat

Ope­tuk­sen ke­hit­tä­jien eE­duca­tion Road Show - ter­ve­tu­loa py­sä­keil­le!

Aika:

18.2.2019 — 19.2.2019

Sijainti: Muu, FYS, Päärakennus (C), MaA, Ruusupuisto
Millaista on yhteisöllinen ja opiskelijoiden osallisuutta edistävä pedagogiikka? Miten kehittää ryhmissä tapahtuvaa oppimista? Miten opettaja voi tukea opiskelijoiden hyvinvointia? Tule kuulemaan, keskustelemaan ja saamaan ideoita opetuksen kehittämiseen ja ops-työhön.

eEducation/OHO!-hankkeiden kehittäjäopettajat ja -opiskelijat jalkautuvat kampukselle ma 18.2. ja ti 19.2.  lounas- ja kahviaikaan. Voit jo etukäteen tutustua kehitettyihin malleihin täältä: https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/muut/eeducation/eedu-oho-road-show

Mukana kiertueella ovat myös Turnitin-asiantuntijat. He auttavat hyödyntämään ohjelmaa, jolla voidaan tunnistaa oppimistehtävien ja opinnäytetöiden alkuperäisyyttä sekä tukea akateemista kirjoittamista.

Jälkkäri- tai iltapäiväkahvit kera pikkupullan kannattaa tulla nauttimaan tapahtuman kahvikärrylle!

Road Shown pysäkit ovat:

• ma 18.2. klo 11-12, FYS aula
  • ma 18.2. klo 13-14, yliopiston päärakennuksen aula
  • ti 19.2. klo 11-12, MaA aula
  • ti 19.2. klo 14-15, Ruusupuiston aula

Opettajat, opiskelijat ja kaikki opetuksen kehittämisestä kiinnostuneet, lämpimästi tervetuloa!

Ulla Klemola

Opetuksen kehittämispäällikkö