Opiskelijatapahtumat

Aika:

7.3.2019 12:30 — 15:30

Sijainti: Seminaarinmaki, Ruusupuisto, RUU, aula
Opettajat, opiskelijat ja kaikki koulutuksen parissa työskentelevät, tervetuloa opetussuunnitelmatyön (OPS) 2019-2020 käynnistysseminaariin Ruusupuistoon. Tilaisuudessa kurkistamme OPS-linjauksiin ja pohdimme tulevaa avoimina ja kriittisinä.

Opetussuunnitelmatyö on osa jatkuvaa koulutuksen kehittämistä. Uusien linjausten avulla varmistamme, että opiskelijoillamme on mahdollisuus kehittyä vastuullisiksi asiantuntijoiksi. Opetussuunnitelma kytkeytyy vahvasti siihen, mitä ja miten me opetamme. Yhteisessä käynnistyksessä haetaan yhteistä ymmärrystä ja uusia ajatuksia kehittämistyölle. Hyvän opetussuunnitelmatyön edellytyksenä on koko yhteisön osallisuus, ja on tärkeää saada myös opiskelijat mukaan alusta alkaen.

Ilmoittautudu OPS-työn seminaariin tästä linkistä ti 5.3. klo 12 mennessä kakkukahvitarjoilua varten.

Ohjelma

12.30  Tilaisuuden avaus - koulutuksesta vastaava vararehtori Marja-Leena Laakso

• Terveisiä tulevaisuudesta - Sitran tervehdys Jyväskylän yliopistolle, Mikko Dufva
  • Yhteinen opsimme - OPS-linjausten suuntaviivat tulevaisuuteen
  • Osallisuus OPS-työssä JSBE:ssä - Pörssin edustaja Petteri Karjalainen ja OPS-työstä vastaavat Virpi Malin ja Elina Riivari

13.45 Kahvitauko

14.15 Osaamisperustaisuus OPS-työssä - yliopistopedagogiikan asiantuntijat Johanna Annala ja Jyri Linden, Tampereen yliopisto

15.30 Tilaisuuden päättäminen

Samaan aikaan Ruusupuiston ala-aulassa järjestetään klo 12.30-17.00 Pop up Op­pi­mi­sen olo­huo­ne, jossa voit piipahtaa seminaarin tauolla ja jälkeen. Saat neuvoja ja ohjausta älylaitteiden käyttöön oppimisessa ja työskentelyssä.

Tilaisuus välitetään suorana Moniviestimessä.

Tilaisuuden voi katsoa myös  tallenteena osoitteessa: https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/hallinto/koulutuspalvelut/ops-tyon-kaynnistysseminaari-2019/ (polkuavain 8554ops)

Haasta itsesi ja oppiaineesi, tervetuloa mukaan!

Terhi Skaniakos

Koulutuspalvelut